Bert Vollebergh

Bert Vollebergh (1960)  Sinds een jaar woonachtig in Hooge Mierde of zoals hij zelf zegt teruggekeerd naar Brabant. Geboren in Twello, opgegroeid in Tegelen (Noord-Limburg), in Berkel Enschot gewoond en van daaruit zijn middelbare school volbracht en zijn eerste opleiding gestart tot verpleegkundige in Eindhoven. Na 10 jaar met veel plezier en inzet in de ziekenhuiszorg gewerkt te hebben in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven weer de studie opgepakt en verhuisd naar Utrecht en Nieuwegein. Na zijn studie Personeel en Arbeid aan de Hoge School van Utrecht gestart in het personeelswerk bij Unilever in Maarssen en via diverse mooie werkgevers (Loodswezen, Royal Flora Holland, Brandweer Amsterdam Amstelland) het Personeelswerk of Human Resource Management  tot zijn leef en werkstijl gemaakt.

Rode draad in zijn leven is de wijze waarop mensen zich laten zien in het leven en in werksituaties, soms gaat het van een leiendak en soms hebben mensen een steuntje nodig. Kern is en blijft dat je gaat en staat voor je eigen keuzes en waar de omstandigheden beperkend zijn heb je soms steun nodig van mensen in je omgeving. Als overheid heb je daar een ondersteunende en ontwikkelende rol in.

Sinds dit jaar lid van de VVD en erop uit het liberale gedachtengoed verder uit te dragen, samen maken we de context waarin dit vorm gegeven kan worden.