David Geysen

David Geysen (1963) David Geysen (velen van u kennen hem als Dave) heeft zijn roots in Limburg. Hij werd in 1963 geboren in Heerlen en volgde het atheneum in Geleen. Vervolgens studeerde hij bedrijfseconomie aan de Katholieke Universiteit Brabant (thans UvT) in Tilburg met aansluitend nog een postdoctorale opleiding tot accountant.

"Zo ben ik vanuit Limburg in Tilburg terecht gekomen, waar ik 17 jaar heb gewoond. Mijn carrière ben ik ook in de accountancy gestart, maar na een aantal jaren ben ik gaan werken bij het AMC, het ziekenhuis van Amsterdam. Toen de weg naar Amsterdam me teveel werd, zocht en vond ik een functie in de regio als controller bij het ROC in Helmond". Inmiddels woont David vanaf 1999 in Lage Mierde van waaruit hij ook zijn eigen consultancy praktijk runt. 

In zijn vrije tijd was hij al actief in de carnavalsvereniging De Peperbussen en nu is hij lid van het gilde Sint Sebastiaan in Lage Mierde en het Sint Laurentius Kookgilde in Tilburg. Hij staat graag in de keuken en naast pruttelende pannetjes, pruttelt hij ook graag in ouwe Alfa’s. 

Vanaf zijn middelbare schooltijd was hij - met een enkele tussenpoos - lid van de VVD. In de laatste jaren ook wat actiever bij de praktijk van alledag. Zo zit hij in zijn tweede termijn in de gemeenteraad en is sinds september fractievoorzitter en beoogd lijsttrekker. "Ik hoop nog meerdere jaren een bijdrage te kunnen leveren aan het verspreiden van het liberale gedachtegoed en aan de groei van de VVD in Reusel-De Mierden".

Met vragen over de VVD en haar beleid of positie, kunt u altijd met David bellen of mailen.